En frisör i Visby

En frisör i Visby

En frisör i Visby är det många av mina kära läsare som sagt att ni önskar att få en rekommendation på, därför ska jag skriva ett inlägg om just detta. Jag kan bara tala utifrån egen erfarenhet och så hoppas jag att ni som väljer att gå till samma frisör i Visby som jag kommer att bli lika nöjda som jag, jag går till Salong Engla. 

Det här är en frisör i Visby som aldrig har gjort mig besviken. Innan jag hittade till denne specifika frisör i Visby så hade jag klippt mig och färgat håret hos några andra frisörer men kände inte att jag var riktigt nöjd, jag var bara halvnöjd och fick fixa och dona med håret när jag kom hem vilket kändes helt konstigt. Om man kommer direkt från frisören ska man väl inte behöva ändra på frisyren det första man gör, hur som helst så var det detta jag fick göra, men det slipper jag när jag har varit på Salong Engla. Sedan är det en annan sak som jag uppskattar med Salong Engla, och det är att det är så prisvärt att gå dit. Många andra salonger är dyrare, det vet jag som sagt av egen erfarenhet, men det här med att frisyren skulle stå i relation till kostnaden stämmer inte alls. Så bra klippt som jag blir i håret har jag nog inte blivit på någon annan salong, inte ens en av de riktigt dyra frisörerna kunde ge mig den frisyr jag var ute efter. Det är viktigt att frisyren matchar ens stil, det kräver att frisören har en helhetsblick och tar in fler saker i beräkningen när håret ska klippas. Då blir det bra och det är därför bland annat som jag är särskilt nöjd med denna frisör i Visby. 


Kommentarer är stängda.