Massage för kropp och själ

Massage för kropp och själ

God förmiddag på er alla goa och glada

Imorgon ska jag på en behandling med massage hos en kvinna i Tranås, som jag ser fram emot detta. Jag har gått så länge och tänkt att jag ska boka men inte tagit tag i det, men så förra veckan ringde jag och bokade en tid. På jobbet sitter jag vid en dator hela dagarna och det påverkar både rygg, nacke och axlar och därför känner jag att massage vore en bra idé. Jag försöker mjuka upp kroppen varje kväll med avslappning, lite stretching och sköna lugna rörelser som är skonsamt och härligt. Men jag har känt nu ett litet tag att det nog inte riktigt räcker utan jag behöver något mer.

Jag borde kanske träna mer än vad jag gör så att jag stärker kroppen mer, men jag tycker ju inte det är så roligt. Jag har liksom inte hittat det som är tillräckligt roligt eller som motiverar mig tillräckligt för att hålla igång. Jag är ändå nöjd med att jag gör det jag gör i princip varje kväll, för det känns att det gör nytta. Men så kan man behöva lite extra ibland och nu var det verkligen dags. Det ska bli väldigt skönt med massage och jag tror att det kommer göra gott för kroppen.

Jag vet också att massage brukar hjälpa mig att få iordning på en del kaos och oreda inom mig. Det är nog den djupa avkopplingen som gör att man ser och tänker klarare och att man känner sig mer balanserad. Ibland kan jag känna så stort behov av att grunda mig, jag vet inte hur jag ska förklara det på ett annat sätt. Men ett sätt att göra det brukar vara att gå ut i skogen och promenera, men även massage kan fungera för det. Ha nu en underbar dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.