Nails By Lissel

Nails By Lissel

God dagens och halloj! Hoppas det är bra med er alla! Idag är det måndag och det blir grymt kul att få komma till jobbet idag med mina nya snygga naglar. I fredags var jag och gjorde en nagelförlängning i Borlänge på en salong som heter Nails By Lissel. Jag tänkte att det kunde vara bra för er att få reda på att Nails By Lissel finns för jag vet att det alltid finns ett intresse av att skaffa snygga naglar. Faktiskt så är det också en del av mina följare som hör av sig till mig och ber om mina tips för är det något som jag verkligen tycker om så är det att göra olika nagelbehandlingar och gärna dela med mig av goda tips och råd. Jag är väldigt glad över att Nails By Lissel finns för det är ett företag där man får en riktigt proffsig hjälp till att förlänga sina naglar vilket gör att jag tycker att det här borde var förstahandsval av företag för alla som vill få hjälp med en nagelförlängning i Borlänge med omnejd. Jag som har provat några olika salonger måste ändå säga att så bra kundservice och ett så trevligt bemötande som jag får av Louise Lissel, hon som äger och driver Nails By Lissel, det är jag inte van att få ifrån andra företag. Det är verkligen hög standard ock kvalitet på hjälpen som jag har fått så därför skulle jag vilja rikta ett stort tack till Nails By Lissel men också uppmana er som vill få gjort en nagelförlängning i Borlänge att gå till just den här salongen. Jag hoppas att ni tyckte att det här var ett intressant inlägg och att ni kommer att bli lika nöjda med Nails By Lissel som jag men det är jag faktiskt helt säker på! 


Kommentarer är stängda.