Tjänster

Klippningar

Färg & Slingor

  Folieslingor. Gör ej i hätta.

Balayage

Är en speciell stil att "måla" på färgen.

Färgen är mörkare vid hårbotten som övergår till ljusa/blonda längder. Det är perfekt för de som vill ha håret ljusare men inte vill/kan komma och färga utväxten regelbundet. Eller för de som är mörka men bara vill ha en liten fräsh förändring.


Olaplex

Skydda ditt hår i samband med kemiska behandlingar. Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar samt att håret blir starkare & friskare. 

Olaplex används i 3 steg.

No.1 Olaplex tillsätts till färgen/blekningen som används när vi färgbehandlar ditt hår. Behandlingen förstärker och återskapar hårets bindningar och minskar avbrutna hårstrån.
No.2 Vi efterbehandlar ditt hår med en djupvårdande behandling som stabiliserar bindningarna som förstärkts i första steget. Den förseglar den yttre hårytan för långvarig styrka, följsamhet och glans.
No.3 Precis som No.1 & No.2 sammanlänkar No.3 svavelbindlngarna i håret. Svavelbindningar bryts pga användning av värme-verktyg, föning, kamning samt tillochmed när man drar fingrarna kontinuerigt genom håret. Därför finns det möjlighet för dig som kund att forsätta dra ihop bindningarna & stärka upp håret hemma med No.3. Den gör även så att håret blir väl förberätt inför nästa frisörbesök.

Olaplex kan även göras som en fristående behandling.

Extensions

Använder mig av två metoder. Keratinvax & tejp. 40cm, 50cm eller 60cm. Går att få som både förlängning och förtjockning.

Boka konsultation så kan vi hitta rätt färg till ditt hår.


Produkter

Milkshake 

  1. Återfuktande shampo, balsam & inpackning. 
  2. Whipped cream. Väldigt återfuktande mousse. 
  3. Incredible milk. Leave in kräm som bla. Skyddar mot värmetänger & uvljus. Tar bort frissighet. Bevarar färgens lyster. Ger glans. Motverkar kluvna toppar.
  4. Silvershampo & silvermousse. Tar bort gula/varma toner.

Icon

  1. Matt hårvax.